Stapelbakken

Spullen opruimen wordt super handig met kunststof stapelbakken. Naast het functioneren als opbergbox zijn de stapelbakken te gebruiken als magazijnbakken om dingen in op te slaan. Stapelbakken nemen zeer weinig ruimte in. Een plastic stapelbak is immers stapelbaar. Bekijk hieronder alle stapelkratten.

Sort By:

Een mooi ingerichte badkamer, precies naar je eigen smaak; Haceka biedt alles wat nodig is om nog meer van je badkamer te genieten. Bij Haceka zetten ze sinds 1924 ons vakmanschap in om de beste kwaliteit te leveren. Kies uit een divers assortiment sanitairproducten. Naast badkameraccessoires levert Haceka bijvoorbeeld ook douchekolommen, kranen, fonteinsets en designradiatoren. Er zijn meerdere series en kleuren passend bij verschillende stijlen.

Een mooi ingerichte badkamer, precies naar je eigen smaak; Haceka biedt alles wat nodig is om nog meer van je badkamer te genieten. Bij Haceka zetten ze sinds 1924 ons vakmanschap in om de beste kwaliteit te leveren.

Deze Hega Hogar stapelbare opbergbox met een inhoud van 5 l is geschikt voor het opbergen van allerlei zaken. Je kunt er bijvoorbeeld, kleding, speelgoed, of gereedschappen in opbergen. De opbergbox is voorzien van een klikdeksel, waardoor jouw spullen veilig en stofvrij opgeborgen worden.

IRIS biedt de perfecte oplossingen in opbergen. De Clearbox opbergboxen range van IRIS heeft een eenvoudig maar sterk design. Deze set bestaat uit 3 transparante grijze opbergboxen en heeft een inhoud van 11 liter per opbergbox en is voorzien van een sluitend deksel. De box is nestbaar en stapelbaar met behulp van de deksel. De box is gemakkelijk te combineren met andere formaten dankzij het modulaire systeem. Het transparante materiaal maakt het makkelijk om te vinden wat je zoekt doordat de inhoud gemakkelijk geïdentificeerd kan worden. De deksel van de opbergbox heeft comfortabele grepen en het clip mechanisme zorgt voor een veilige sluiting van de deksel. Daarnaast is de deksel zo ontworpen dat de opbergboxen die er bovenop geplaatst worden niet kunnen verschuiven, er vanaf glijden of kantelen. Ook kan er ruimte gespaard worden doordat de opbergboxen nestbaar zijn en dus in elkaar gestapeld kunnen worden als ze niet worden gebruikt. De IRIS Clearbox opbergboxen range biedt je de mogelijkheid om alle huishoudelijke artikelen zoals: speelgoed, schoenen, kleding en andere accessoires op te bergen. De opbergboxen kunnen handig gebruikt worden in de woonkamer, slaapkamer, garage, kantoorruimte, kinderkamer en overige ruimtes. De kunststof opbergboxen van IRIS bieden je vele voordelen. De producten zijn licht in gewicht, makkelijk te reinigen en duurzaam.

IRIS biedt de perfecte oplossingen in opbergen. Deze Powerbox opbergbox van IRIS van zware kwaliteit is gemaakt van extra sterk kunststof. De inhoud van deze opbergbox is 25 liter. De opbergbox is voorzien van een deksel met rode sluitclips. De deksel kan een gewicht van 100kg dragen. Deze box is perfect voor de doe-het-zelver en iedere gebruiker welke een sterke opbergbox kan gebruiken. De box is nestbaar en je kunt het makkelijk stapelen met behulp van de deksel. De Powerbox kan zowel binnen als buiten gebruikt worden voor vele doeleinden. Bijvoorbeeld: in de garage voor de opslag van gereedschap.

IRIS biedt de perfecte oplossingen in opbergen. De zeer stevige Rollerbox van IRIS is transparant en voorzien van een zwart klemdeksel en stevige handgrepen. Daarnaast kun je de box door de wieltjes makkelijk verplaatsen. Deze set bestaat uit 2 opbergboxen en de inhoud per opbergbox is 50 liter.

Is je huis ook altijd zo’n rotzooi? Of het nu komt door je kinderen, je huisdieren of het gebrek aan opbergplaatsen; struikelen over spullen naar de wc of de keuken is nooit fijn. Het gezegde ‘opgeruimd huis, opgeruimd hoofd’ benadrukt de essentie van een opgeruimd huis.

Iedere klusser weet dat zijn hobby of werk veel spullen met zich meebrengt. Om het overzicht te bewaren in alle chaos, en de garage mooi opgeruimd te houden, zijn opbergkasten heel handig.De opbergkasten van KIS zijn van hoge kwaliteit en leverbaar in zowel kunststof als metaal.

IRIS biedt de perfecte oplossingen in opbergen. Deze transparante Filebox van IRIS is voorzien van een goed sluitend deksel en stevige handgrepen. De Filebox heeft een inhoud van 35 liter. In deze box kunnen A4- en Foolscap files worden opgeslagen en is dus heel handig om documenten bij elkaar te bewaren. Het transparante materiaal maakt het makkelijk om te vinden wat je zoekt doordat de inhoud gemakkelijk geïdentificeerd kan worden. De box is nestbaar en stapelbaar met behulp van de deksel. De Filebox is ideaal voor gebruik op kantoor of thuis om belangrijke papieren te ordenen en overzichtelijk te houden. De Fileboxen van IRIS bieden je vele voordelen. De opbergboxen zijn licht in gewicht maar toch gemaakt van stevig materiaal, makkelijk te reinigen, eenvoudig in gebruik en duurzaam.

  • Gratis verzending
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Gratis verzending
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Slingert jouw LEGO ook rond in jouw slaapkamer? Dan is deze LEGO opbergbox dé oplossing.
In deze LEGO steen passen kleine LEGO steentjes maar ook potloden stiften en andere bureau accessoires.