overige bakken

Sort By:

De Allibert Explorer is een zeer grote opbergkoffer met een inhoud van 185L. De afmetingen zijn 84x60x57cm en hij is antraciet met rood van kleur. De opbergkoffer is waterdicht dus ook ideaal om als opslag buiten te gebruiken.

Deze Curver rattan wasmand 45L is qua uitstraling en look identiek aan de wasboxen in de maten 40L en 60L. Door de techniek van het open vlechtwerk is de beluchting van het wasgoed optimaal. De wasmand is voorzien van drie greep uitsparingen, het voordeel hiervan is dat u de mand ook op uw heup kunt dragen en slechts één hand nodig heeft zodat u uw ander hand vrij heeft. De mand is eenvoudig te reinigen.

De Curver wasbox Victor 60l is dankzij de greep aan de onderzijde gemakkelijk te legen. De box heeft aan drie zijden handgrepen om het draagconform te verhogen. Ook de deksel en de box hebben een optimale beluchting dankzij de ventilatiegaten. Het deksel kan helemaal opengeklapt worden.

Met deze handige 4 delige ijsblokjesmaker kunt u zo eenvoudig ijsklontjes maken! Daarnaast kunt u ook fruit, vlees-viswaren in het bakje bewaren. Zo blijft alles lekker vers en fris!
Ideaal om mee te nemen tijdens het picknicken of barbecue!

IRIS biedt de perfecte oplossingen in opbergen. Deze Powerbox opbergbox van IRIS van zware kwaliteit is gemaakt van extra sterk kunststof. De inhoud van deze opbergbox is 25 liter. De opbergbox is voorzien van een deksel met rode sluitclips. De deksel kan een gewicht van 100kg dragen. Deze box is perfect voor de doe-het-zelver en iedere gebruiker welke een sterke opbergbox kan gebruiken. De box is nestbaar en je kunt het makkelijk stapelen met behulp van de deksel. De Powerbox kan zowel binnen als buiten gebruikt worden voor vele doeleinden. Bijvoorbeeld: in de garage voor de opslag van gereedschap.

Kattenbak incl. Blade, 48 x 29 x 11 cm, Roze / groen
Praktische kattenbak met rand, Voorkomt rondvliegend kattengrid. Met geïntegreerde schop zodat je deze direct bij de hand heb! Van het sterke kunststof polypropyleen in gladde hoogglans waardoor de bak zeer makkelijk schoon te houden is.

Opbergkist van Kis, type Moby. De opbergkist is multifunctioneel en uitermate geschikt om tuinkussens in te plaatsen.

Fysieke kenmerken
Lengte 25.5 cm
Breedte 19 cm
Hoogte 27 cm
Kleur Oceaanblauw
Vorm Rechthoek
Handgrepen Inbegrepen
Technische kenmerken
Materiaal Kunststof
Aantal laden 3
Inhoud per lade 3 l
Draagcapaciteit 4.5 kg
Algemene kenmerken
Merk Allibert
Verpakking
Lengte verpakking 53 cm
Breedte verpakking 39 cm
Hoogte verpakking 61 cm
Gewicht verpakking 1.15 kg

Handige Medicijn box voor de hele week. Voorzien van Nederlandse tekst. Makkelijk mee te nemen in de broekzak of tas. Verschillende kleuren, in kleur geen keuze

Minigarden Vertical is een modulair systeem dat geschikt is voor alle denkbare vormen van verticaal tuinieren, zowel binnen als buiten. Gebruik het in de keuken als verticale kruidentuin, als indrukwekkende green wall in de woonkamer of als verticale moestuin op het balkon.

Kunststof rek met 30 opberg bakjes geschikt voor montage aan de wand.
De bakjes zijn stapelbaar en kunnen gemakkelijk van het rek gehaald worden en weer opgehangen.
Het rek kan met schroeven aan de wand bevestigd worden (geen schroeven meegeleverd)
De bakjes zijn apart te labelen.