eetbakje

Sort By:

De Gyro Bowl is hét snackbakje voor uw kinderen. Alles wat in het bakje gaat blijft er ook in en zal er met geen mogelijkheid uit kunnen vallen. Hoe schuin u de Gyro Bowl ook houdt, de 360 graden meedraaiende kom zorgt ervoor dat de opening altijd naar boven gericht blijft.

Met de Lock Stock Spin plastic bakjes (49-delig) kan je voedsel bewaren in perfecte omstandigheden en je bakjes snel en makkelijk ordenen. De roterende basis helpt bij het makkelijk opbergen van de set in je keukenkast of op je aanrecht.

Lunchbox Mepal Campus midi : Paw Patrol Lunchbox Campus midi met een afbeelding van Paw Patrol. Deze coole broodtrommel van Rosti Mepal is geschikt voor maximaal 4 boterhammen en is voorzien van een afbeelding van Paw Patrol.

100% hygiënisch, 100% luchtdicht, 100% onschadelijk. Ideaal voor het bewaren van voedsel. verse groentes. en gesneden fruit. Smaak blijf zo behouden en draag bij aan een optimale kwaliteit van uw voedsel. Tevens is deze 100% Lekvrij en BPA Free waardoor geschikt voor baby voedingen. Deze vershouddoos mag zowel in de koelkast als in de diepvries en is vaatwasser bestendig.

Voorraad bakjes set 4 stuks met gekleurde deksels. Deze voedsel bewaar bakjes set bestaat uit 4 verschillende formaten. Het grootste bakje is ongeveer 20 x 12 cm. De bakjes kunnen in elkaar opgeborgen worden. geschikt voor in de vaatwasser en magnetron. Materiaal: polypropyleen. Inhoud verschillende formaten: 1x rechthoek 1000 ml 1x rechthoek 730 ml 1x rechthoek 440 ml 1x rechthoek 240 ml