bewaarbakjes

Sort By:

De Gyro Bowl is hét snackbakje voor uw kinderen. Alles wat in het bakje gaat blijft er ook in en zal er met geen mogelijkheid uit kunnen vallen. Hoe schuin u de Gyro Bowl ook houdt, de 360 graden meedraaiende kom zorgt ervoor dat de opening altijd naar boven gericht blijft.

Met de Lock Stock Spin plastic bakjes (49-delig) kan je voedsel bewaren in perfecte omstandigheden en je bakjes snel en makkelijk ordenen. De roterende basis helpt bij het makkelijk opbergen van de set in je keukenkast of op je aanrecht.

Ministapelsysteem van kleine boxen met slimme klemsluiting. De klemsluiting wordt gebruikt om het deksel vast te zetten, eventueel met een volgende box erbij. Stapelen met of zonder deksel. Ideaal voor het opbergen en snel terugvinden van kleine spulletjes. Bewaar er kantoorartikelen in, schroefjes of theezakjes, knutselmateriaal en nog veel meer.

Inhoud: 2x 0,35L

Set van 10 stuks versheid goed afgesloten vaten zijn ideaal voor het bewaren van levensmiddelen in de koelkast of zelfs als een reis container voor een picknick, snacks, enz.
Deze set van plastic containers biedt aan iedereen die het leuk vindt om te plannen en voor te bereiden lunch voor het kantoor van de avond ervoor of gewoon het behoud van de overblijfselen van het diner voor de volgende dag, de mogelijkheid om de versheid van uw voedsel dankzij behouden om de buitengewone systeem bespaart Aroma.

De opbergdozen ‘SmartStore Compact’ helpen je bij het organiseren van je keuken, badkamer, werkkamer en meer. Deze set bevat vier ‘SmartStores’: maat XS (2 maal), S en M. Je kunt deze los gebruiken of juist in combinatie – dankzij de slimme vorm zijn ze onderling op allerlei manieren te stapelen. En de deksels kun je zowel als deksel of juist als tray gebruiken.

100% hygiënisch, 100% luchtdicht, 100% onschadelijk. Ideaal voor het bewaren van voedsel. verse groentes. en gesneden fruit. Smaak blijf zo behouden en draag bij aan een optimale kwaliteit van uw voedsel. Tevens is deze 100% Lekvrij en BPA Free waardoor geschikt voor baby voedingen. Deze vershouddoos mag zowel in de koelkast als in de diepvries en is vaatwasser bestendig.

set van 3 Assortiment Boxen Vario, 9 x 33 x 23,5 cm

lekker makkelijk en overzichtelijk opgeruimd

set van 3 Assortiment, voorraad Boxen Vario Plus, maten 9 x 33 x 23,5 cm, in 3 kleuren, Blauw, Lime Rood en transparant deksel uit sterk polypropyleen vervaardigd

Voorraad bakjes set 4 stuks met gekleurde deksels. Deze voedsel bewaar bakjes set bestaat uit 4 verschillende formaten. Het grootste bakje is ongeveer 20 x 12 cm. De bakjes kunnen in elkaar opgeborgen worden. geschikt voor in de vaatwasser en magnetron. Materiaal: polypropyleen. Inhoud verschillende formaten: 1x rechthoek 1000 ml 1x rechthoek 730 ml 1x rechthoek 440 ml 1x rechthoek 240 ml