Boodschappentrolley

Een boodschappentrolley is een handige manier om boodschappen mee te doen. De meeste boodschappentrolleys hebben twee wielen, maar ze zijn er ook met vier wieltjes. Het voordeel van de boodschappentrolley ten opzichte van de boodschappenkrat is dan ook dat deze makkelijk te vervoeren is.

Sort By:

Met deze praktische inkooptrolley kunt u uw inkopen gemakkelijk opbergen en transporteren. Maak komaf met het vervelende meesleuren van zakjes en tassen en sleep uw inkopen gewoon achter u aan met de uittrekbare telescoopgreep. De lichtlopende wielen maken dit nog makkelijker. U kunt met de wagen goederen tot 35 kg transporteren. De inkoopwagen is snel gemonteerd en inklapbaar. Zo kan hij plaatsbesparend opgeslagen worden als hij niet wordt gebruikt. Uiteraard is onze shoppingtrolley niet enkel voor inkopen geschikt. Het is een echte allrounder en kan ook als gereedschapskist gebruikt worden. Door de inklapfunctie is de trolley ook perfect geschikt voor vakanties en kamperen.

Handige boodschappenkrat (opvouwbare trolley) met plastic vouwkrat die gemakkelijk op te bergen is. Ideaal te gebruiken als shoppingkrat en voor andere lichte klusjes die niet al te zwaar zijn!

Een handige trolley met vouwkrat voor al je boodschappen of voor mee naar een festival. 83cm hoog